Draft: Jan. 10, 2010

Så trevligt att det finns ett gäng trogna läsare. Mycket roligt att ni vill ta del av vårt liv ska ni veta!
Det var ett tag sedan det kom upp något, och som alltid skyller vi på tidsbrist. Mycket skidåkning, jobb och massa annat som tar upp större delen av dagarna..


Fick en request av familjen att fixa några bilder från liften/pisten och det är....ja fixat! I form av en video. Men nu är det något këff med internet vilket gör att jag inte kan ladda upp klippet från idag då vi sitter i liften på väg upp. Lägger upp det så fort det går.


Här följer några bilder från i fredags, lördags och idag. Denna gången är bilderna extra kryddade med passande bildtext.


En trevlig restaurang någon minut från vår lägenhet. De har Bad Gasteins kanske godaste pizza! En av de anställda, en äldre man, stöter man på lite då och då på casinot. En äkta gambler :)

Detta är inne på ett trevligt hak i Sportgastein från igår. Någon form av svalkande dryck med random tilltugg (gärna en twix eller två) är guld värt efter några timmar i bergen. Fr v. Fabian (ascool snubbe som skär till sin medhavda ostbit med sin stora, gamla och gedigna kniv), Jeppe, jag och Andi. Andi är vår roommate. Mycket begåvad kock-lärling på grannhotellet Haus Hirt.

Vy från toppen av Stubnerkogel-liften. Ja, alltså "the main lift" som går från centrum nere i Bad Gastein.

Liknande bild från samma spot. Det var helt sanslöst vackert idag.


Bis Später!

Kommentarer
Postat av: amanda

gud så härliga bilder. den sista va sjukt vacker! jag väntar med spänning på mitt schema från skolan så att jag kan boka biljett. :)

kram på er!

2010-01-11 @ 09:08:13
Postat av: Emily

Wow, I agree with Amanda... the last picture is amazing! How far up the mountain are you?

Furthermore, do you realize how lucky you are sharing an apartment with a guy studying to be a cook??? Does he ever make you guys a meal? ;)

2010-01-11 @ 10:35:11
Postat av: Pappa Leif

Kan det vara så vackert??!!

Eller det "shoppen" som gör det så här?

Njut av livet i backen, men passa er för lavinerna!

2010-01-11 @ 19:56:00
Postat av: Martin

Tack för de fina kommentarerna! Den sista bilden gillar jag också. Amanda, bra där. Se till o kom ner nu:)

Emily, där är det ungefär 2200m över havet. Haha, ja visst är det bra med en kock i hemmet, men han har faktiskt inte gjort någon mat ännu (han jobbar så mycket..) men idag sa han faktiskt att han vill göra pizza till oss på fredag eller lördag. trevligt trevligt!

Pappa, Det är VACKRARE faktiskt.. Du har så rätt, lite "shopping" är det allt. Vi njuter och lavin-risken finns inte för tillfället :)

2010-01-11 @ 23:22:27
Postat av: mamma

Jaaaaa, vilka fina bilder !!! Restaurangen ser mysig ut .... fel färg på markisen bara .... Den där killen med kniven verkar lite lurig .... medans den lille men naggande gode? kocken borde få en mer framträdande plats på nästa bild ... så han syns .... Skämt å sido ... det är verkligen toppen att få bildrapperteringen ... du är duktig på det du Martin ! Och Jesper ... nu har jag väl inte ringt på ett par dagar .....?!

Ser fram emot videon .... kommer den tro ...?



Den sista bilden är verkligen magisk !! Den känslan var det nu på morgonen när jag var ute o sprang . Det magiska....Massor av rimfrost mot den fortfarande nattblå , lite stjärnbeströdda himlen. Tio minusgrader o alldeles vindstilla. Vättern har nu delvis lagt sig , men den vill inte riktigt , trots kylan. Vintern är sååå vacker !!



Sköt om er båda ! PussPusssKRAM / mamma

2010-01-13 @ 08:14:39
Postat av: Sebastian

Schysst bild. Riktigt bra

2010-02-06 @ 13:46:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0