Draft: Dec. 31. 2009

Gott nytt år. Då tiden är knapp hinner vi bara lägga upp några bilder från de senaste dagarnas skidåkning. Men det finns allt ett par riktiga guldkorn.

Mycket nöje.

Draft: Dec. 28, 2009

Hallo :)
Några färska bilder från backen (utanför backen om man ska vara helt korrekt) tagna under gårdagen.

Tunnt inlägg, men nu är klockan 02.45 och jag ska upp och jobba 09.00 så det får bli mer efter det.

Ciao bello


Draft: Dec. 25, 2009



Draft: Dec. 23, 2009

Jag sitter här på min säng.
Jag har jobbat.
Jesper sitter där ett par meter bort.
Han sitter i en fotölj. Läser.

Jag äter vitlöksbröd.
Jesper äter vitlöksbröd.

Allt funkar bra förutom en sak.
Vädret. Vädret SUGER!!!

Shit alltså. Att dikta kanske är min grej.

En liten input som kan vara av intresse. Imorgon bär det för första gången av till backarna (95% säkerhet, vädret kanske säger emot helt), så imorgon kanske vi kan catcha någon bild från....ja just det, backen!

Då det råder en gnutta brist på internetåtkomst samt fri tid så är det svårt att slänga upp nya inlägg när som, men så fort det går så skiter det till!

Vi hörs då. Pöss

Draft: Dec. 23, 2009

Hallo!

Då var första arbetspasset på mitt nya jobb över. För den som inte förstått, jobbar jag på en restaurang på ett hotell vid namn Miramonte. Mina arbetsuppgifter är inte solklara ännu, men förmodligen ska jag i första hand ta hand om all dryck som ska serveras. Tycker nog att det gick helt OK, med tanke på de förutsättningar jag hade (blev ingen superb rundvisning då alla här pratar knackig engelska men bra tyska).

Jaha, skidåkningen då? Det har faktiskt inte blivit en enda minut av den varan ännu. Både jag och broder är bra sugna, men vi väntar fortfarande på våra säsongskort!!! Kanske får vi dom imorgon, hoppas på det.

Sitter i skrivande stund och väntar på att jesper ska sluta han också. Ja, baren är ju öppen längre än vad restaurangen är. Det är lugnt och skönt, Miike snow spelas ur högtalarna och det är skönt att få vila sin icke godkända engelska/tyska ett tag.

Just det, kan ju berätta att vi nu fått flytta in i vår lägenhet, som ska vara vårat hem några månader framöver.
Det är en tvårummare, som vi för närvarande delar med en liten dvärgpojke från tyskland som agerar kock/lärling på ett hotell i byn. Vi märkte ganska så direkt att han jobbar 24/7. Han är väck när vi vaknar, likaså när vi kommer hem på kvällarna :)

Hedanefter utlovas allt fler bilder! Nu ska jag ta något mer att dricka tror jag :)

Ett extra puss till Mamma, Pappa och Jolle!!! (o så pysen såklart)
PUSS

Draft: Dec. 20, 2009

Hej!

Här kommer vi framöver uppdatera med bilder, filmer och kanske en och annan text fran var vistelse i Bad Gastein i vinter.

Mycket nöje. Viel spaß! 

Nedan finnes en handfull bilder fran den allra första dagen.

Ciao!





RSS 2.0